Suojelupoliisi: Vieras valtio tunkeutui suomalaisten yritysten järjestelmiin – nämä tiedot olivat kohteena

TIVI: Vakoilun kohteena ovat tuotekehitystä tekevät teknologiayritykset sekä niille palveluita tarjoavat yritykset. Toimialojen kirjo on laaja kone- ja laiteteollisuudesta terveysteknologiaan ja energia-alaan.

”Perinteisellä murrolla yritykselle voi aiheuttaa vain rajattua taloudellista vahinkoa, mutta kybervakoilulla yritykseltä voidaan pahimmillaan viedä koko tulevaisuus”, toimintakertomuksessa sanotaan. Esimerkkinä mainitaan verkkovakoilun kohteeksi joutunut suomalaisyritys, joka menetti tuotekehityksellä saamansa kilpailuedun.” Kerrotaan Suojelupoliisin toimintakertomuksessa 2017

https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/suojelupoliisi-vieras-valtio-tunkeutui-suomalaisten-yritysten-jarjestelmiin-nama-tiedot-olivat-kohteena-6707645

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *